Sambata, intre orele 9.00 - 16.00, constantenii (peste 18 ani!), iubitori ori nu ai berii, sunt asteptati la fabrica Heineken de pe Soseaua Industriala pentru a afla secretele si traseul pe care il urmeaza pana la imbuteliere o astfel de licoare.
Tururile organizate cu ocazia "Zilei Portilor Des... chise" se desfasoara din 20 in 20 de minute, sub indrumarea specialistilor berari.
La fabrica Heineken Romania din Constanta se produc beri doar din ingrediente naturale (malt din orz, hamei, apa si drojdie), care se imbuteliaza in sticle, PET-uri sau KEG-uri.
Potrivit directorului tehnic al fabricii de bere Heineken Constanta, Adrian Babu, incepand cu anul 2004 s-au realizat o serie de investitii importante, ce au crescut capacitatea de productie de la 400.000 hl bere/an la 1.400.000 hl bere/an. Printre acestea se numara si instalarea unei statii de epurare a apei uzate, investitii in cazanul pentru fiert mustul si in cel de filtrare, precum si in centrala termica pentru producerea de abur. ...citeste toata stirea
No comments:
Post a Comment